dimarts, 9 de maig del 2023

Xavier Mompel ha estat seleccionat per participar en el Campionat d'Espanya amb la selecció de Catalunya.

Xavier Mompel Ferruz, de 12 anys, natural de Tortosa i soci del Club Escacs Tortosa, encara que amb fitxa federativa del CE Valls, ha estat seleccionat per formar part de la Selecció Catalana sub-14 que participarà en el Campionat d'Espanya sub-14 que tindrà lloc a Albacete del 22 al 25 de juny de 2023.

Mompel, que juga a Divisió d'Honor de la Lliga Catalana amb l'equip del Valls, ha destacat per les seves habilitats tècniques de joc. El jove jugador s'ha mostrat emocionat i orgullós de representar Catalunya en aquest campionat.

La Selecció Catalana sub-14 està formada per sis jugadors i una jugadora de diferents equips catalans, amb el MI Michael Rahal com a entrenador. Els altres jugadors són Alex Villa Tornero del Montornès, Daniel Salinas Tomas del Scc Sabadell, Martina Lázaro Del Arco i Laia Garcia Rodríguez de Valls, i Catarina Domene Mulyukova del Salauris.

El Campionat d'Espanya sub-14 és una competició important per als joves jugadors, que els dóna l'oportunitat de mostrar les seves habilitats davant d'altres jugadors de tot el país. La Selecció Catalana sub-14 intentarà lluitar per la victòria i donarà el millor de si mateixa durant el campionat.

Desitgem a Xavier Mompel i la Selecció Catalana sub-14 molta sort en aquest campionat i esperem veure'ls brillar en el tauler.

La Selecció Catalana sub-14 per participar en aquest campionat està formada per:

  • Alex Villa Tornero (Montornès)
  • Xavier Mompel Ferruz (C.E. Valls)
  • Daniel Salinas Tomas (Scc Sabadell)
  • Martina Lázaro Del Arco (Valls)
  • Laia Garcia Rodríguez (Valls)
  • Catarina Domene Mulyukova (Salauris)

Entrenador: M.I. Michael Rahal

Font: https://escacs.cat/index.php/publicacions/circulars/28912-circular-cat-eba-14-2023-seleccio-catalana-per-participar-al-campionat-d-espanya-de-seleccions-autonomiques-sub-14-i-sub-16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada