dissabte, 6 de maig del 2023

Ronda 2. Obert Terres del Sud

 

La segona ronda de l'Open Terres del Sud es va disputar a Amposta i va ser una gran exhibició de talent i estratègia en el joc d'escacs. El torneig va reunir a 19 jugadors del Club d'Escacs Tortosa, que van mostrar la seva habilitat en el tauler.

Un dels aspectes més destacats de la ronda va ser la participació de tres jugadors del club en els tres primers taulers. Això va demostrar la força dels jugadors del Club d'Escacs Tortosa i la seva capacitat per competir al màxim nivell.

 Josep Antoni Navarro del Club Escacs Tortosa s'enfrontava amb negres davant el favorit i número 1 de rànquing del Torneig, German Benaiges del Gandesana, al segon tauler Alexander Sánchez Mandzhiev s'enfrontava al fort jugador Sergi Aubanell del Gandesana, mentre que al tercer tauler el número 1 del Tortosa,  Abraham Pla s'enfrontava a Rafel Galera del Club de l'Ampolla

La ronda va començar amb una gran tensió al taulell, ja que els jugadors estaven decidits a lluitar fins al final. Els moviments eren ràpids i agressius, i els jugadors es van esforçar per tenir el millor joc des del principi.

Els jugadors del Club d'Escacs Tortosa van destacar especialment en aquesta ronda, mostrant una gran habilitat i estratègia. Van jugar amb gran confiança i van aconseguir guanyar algunes de les partides més emocionants del dia.

La ronda també va ser testimoni de molts moments emocionants i dramàtics. En algunes partides, els jugadors van aconseguir remuntar situacions difícils, mentre que en altres van cometre errors decisius que van costar-los la partida.

Al final de la ronda, els jugadors van marxar amb una gran sensació d'èxit i orgull pel seu rendiment en el torneig. Els aficionats als escacs van gaudir d'una gran exhibició d'habilitat i estratègia en aquesta segona ronda de l'Open Terres del Sud, i esperen amb entusiasme la propera rondes que es jugarà el proper dissabte a Gandesa.

Des del Club volem felicitar especialment als jugadors de la cantera, per haver disputat la segona ronda!

La joventud ha demostrat una gran determinació i coratge per participar en aquest esdeveniment, i estem segur que han après moltíssim.

No sempre és fàcil mantenir-se motivat durant un torneig llarg i desafiant com aquest, però amb perseverança i resiliència. Cada partida és una oportunitat per aprendre i créixer com a jugador/a d'escacs, i estem segurs que aprofitareu aquestes oportunitats al màxim.

Recordeu sempre que els desafiaments que enfronteu en el tauler d'escacs són una oportunitat per créixer i millorar com a jugador i com a persona. Les derrotes no són una pèrdua, sinó una oportunitat per aprendre i millorar el vostre joc. La perseverança i la determinació són claus per superar les dificultats i aconseguir les vostres metes.

Així que, no us deixeu desanimar per les derrotes o els errors que pugueu cometre en el tauler. Al contrari, utilitzeu-los com a incentiu per seguir millorant i convertir-vos en un jugador d'escacs cada vegada més fort, porteu les planilles que a les classes revisarem que ha passat perquè pugueu millorar.

Manteniu la vostra passió per l'escacs i continueu practicant i millorant el vostre joc. De segur que amb pràctica i esforç, aconseguireu grans èxits en el futur. Felicitats de nou i endavant i ara preparar la ronda 3 a Gandesa!!

 Consultar resultats de la segona ronda.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada