dissabte, 13 de maig del 2023

Crònica de la tercera ronda de l'Open Terres del Sud

El dissabte 13 de maig Gandesa va acollir la tercera ronda de l'Open Terres del Sud, una competició d'escacs que va reunir a 60 jugadors de diferents clubs i localitats de Terres de l'Ebre a la capital de la Terra Alta. Desprès de dues rondes a Amposta. En aquesta ronda, el Club d'Escacs Tortosa va destacar amb una representació de 18 jugadors, dels quals deu van ocupar els taulers del número 8 al 17.

En una gran sala de joc, amb una atmosfera vibrant i de concentració, els jugadors del Club d'Escacs Tortosa van mostrar el seu talent i determinació en aquesta jornada. Cal destacar el derbi dels jugadors del club al tauler número 13 que va enfrontar a Alexander i Pau, en una partida intensa i emocionant,  una de les més destacades del dia.

Al tauler número 13, Alexander Sánchez Mandzhiev amb blanques i Pau Navarro Pedrós amb negres, tots dos del Club d'Escacs Tortosa. Al final de l'encontre Pau va ser el guanyador del derbi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatge de l'inici de l'enfrontament.

En els altre taulers, els jugadors del Club d'Escacs Tortosa van continuar amb la seva excel·lent actuació mentre enfrontaven als seus oponents amb determinació.

Cal destacar les victòries de Josep Antoni Navarro, Jordi Vidal, Aran Navarro, Joana París, Lluc Navarro,Martí Sabaté, Genís Forcada, Omar Monclús i en especial la del benjamí de la representació del club, Axel Ferrer i les taules de David Edo. En resum, la tercera ronda de l'Open Terres del Sud va ser un èxit per al Club d'Escacs Tortosa, ja que tots els 19 jugadors del Tortosa han aconseguit al menys una victòria i per tant tenen un punt o més de tres possibles.

Brillant partida de Joana París.



L'entusiasme i la passió pels escacs van envair Gandesa, convertint aquesta ronda en una experiència memorable per a tots els participants.

El proper dissabte es juga la ronda 4 i es torna a Gandesa.

Veure la classificació provisional desprès de la ronda 3.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada