dissabte, 20 de maig del 2023

Quarta Ronda de l'Open Terres del Sud.

 En la quarta ronda de l'Open Terres del Sud d'escacs, es van tornar a viure emocionants partides que van mantenir els jugadors en tensió fins a l'últim moviment. Una de les partides més destacades va ser l'enfrontament a la taula 4 entre Abraham Pla i Jordi Vidal, tots dos representants del Club d'Escacs Tortosa.Finalment va ser Abraham Pla qui jugant amb les blanques va aconseguir imposar-se en aquesta partida.

Però Abraham Pla no va ser l'únic protagonista de aquesta quarta ronda. Altres jugadors del Club Escacs Tortosa també van brillar amb les seves victòries. Josep Antoni Navarro, Lluc Navarro, Izan Rojas,Genís Forcada també van destacar a les seves respectives partides, mostrant un excel·lent nivell de joc. També es van anotar el punt, Guillem Mata i Quim Vidal per incomparecència del seu rival.

Aquestes victòries mostren el talent i la dedicació dels representants del Club Escacs Tortosa a l'Open Terres del Sud, així com l'emoció i competitivitat que caracteritza aquest torneig. Cada moviment i decisió al tauler són una prova de la passió per l'escacs i la cerca constant de la victòria.

Amb cada ronda que passa, el nivell de joc s'eleva i l'emoció s'intensifica. Els jugadors continuen mostrant la seva destresa al tauler, ansiosos per aconseguir l'èxit en aquest prestigiós torneig d'escacs.

Desprès de la ronda 4 tenim dos jugadors del club en les primeres posicions, Josep Navarro ocupa la quarta posició, mentre que Abraham Pla ocupa la sisena. 

L'Open Terres del Sud continua endavant, i la propera setmana es traslladarà a la localitat del Pinell de Brai.

Més detalls a Chess-Results.

  Resultats de la Ronda 4.

Veure classificació provisional.


 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada