diumenge, 16 de febrer del 2020

Ronda 5 de la Lliga Catalana. Victòria del Tortosa A davant el Tarragona B.

 Avui diumenge s'ha disputat la ronda 5 de la Lliga Catalana 2020 amb 26 jugadors representant el C.E. Tortosa repartits en quatre equips.

A les 9;30h del matí al Centre Cívic de Ferreries l'equip del Tortosa A amb els jugadors Lluís Pamies, Pere Colomer, José María Colomer, Abraham Pla, Vicent Ferrer, J.Lluis Giménez, Eduard Rel, Ricard Rodríguez i Xavier Mompel ha guanyat al Tarragona B per 6,5 a 3,5. Amb aquesta victòria el Tortosa queda segon provisional empatat amb el Valls B.

El Tortosa B amb Ramón Roda, José Rivadavia, Willy Moser, Sergio Benavente, Manolo Rodríguez i Cesar Cervera ha perdut davant l'equip de l'Amposta B per 4 a 2.

El Tortosa C  s'ha desplaçat a vinaròs amb l'equip format per Jordi Fabregat, Toni Pons,Xavi Galindo, Raul Flore, Laia Fabregat i Abel Pons. S'ha perdut davant el Ruy López B per 5-1. 

 L'equip del Tortosa D format per Pol Rel, LLuc Navarro, Pau Navarro i Igor Valldepérez ha perdut per 1-3 davant l'Amposta E.

 La propera setmana no es juga, ja que la sisena ronda es trasllada al març. El dia 1 de març el Tortosa A rebrà al líder provisional el Cambrils. El Tortosa B s'enfrontarà al Tortosa C I el Tortosa D descansa a falta d'una ronda.













 













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada