diumenge, 2 de febrer del 2020

Ronda 3 de la Lliga Catalana. Victòria del Tortosa A amb el Torredembarra per 6-4.


Avui diumenge s'ha disputat la ronda 3 de la Lliga Catalana 2020 amb 26 jugadors representant el C.E. Tortosa repartits en quatre equips.

A les 9;30h del matí al Centre Cívic de Ferreries l'equip del Tortosa A amb els jugadors Michel Accensi, Lluis Pamies,Pere Colomer, José M. Colomer, Abraham Pla,Vicent Ferrer, J. Lluis Giménez, Ricard Rodríguez, Martí Poy i Xavier Mompel ha guanyat a l'equip que venía líder en la categoría preferent el Torredembarra. Amb aquesta victòria el Tortosa A puja a la primera posició de forma provisional.

Cal destacar l'impressionant rendiment de Xavier Mompel que amb només 9 anys ja està jugant a categoría preferent. Avui ha guanyat la seva tercera partida en categoría preferent i ja acumula una pujada de 61,6 punts d'ELO.

Només ell i Michel Accensi han guanyat totes les seves partides. Felicitats!!





 A Benicarló s'ha desplaçat l'equip del Tortosa B format per Joaquín Segura, Ramón Roda, José Rivadavia, Willy Moser,Sergio Benavente, i Cesar Cervera. L'equip ha perdut per un 2-4. I l'equip del Tortosa C format per Manolo Rodríguez,Carlos Castells, Jordi Vidal, Francesc X. Galindo, Laia Fabregat i Igor Valldepérez ha perdut davant el Riu Sènia per un 1-5.

  El Tortosa D format per Toni Pons, Quim Vidal, Abel Pons i Roc Pons ha perdut a casa de l'Amposta D per 4-0.

Aquesta setmana ha debutat en la Lliga catalana el jugador Toni Pons.

  La propera setmana el Tortosa A es desplaça a Masdenverge. El Tortosa B rebrà a L'Ampolla i el Tortosa C rebrà a l'Amposta B.

El Tortosa D es desplaçarà fins a Masdenverge per enfrontar-se al Masdenverge C.

 Moltes gràcies a tots i en especial als que ens han visitat al Centre Cívic.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada