dissabte, 8 de febrer del 2020

Èxit dels jugadors del CE Tortosa en els Campionat de Catalunya d'Edats d'#escacs a Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació i en la Lliga Territorial d'escacs de les Terres de l'Ebre.

Èxit dels jugadors del C.E. Tortosa. Crònica del Campionat de Catalunya d'Edats d'#escacs a Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació i de la Lliga Territorial d'escacs de les Terres de l'Ebre.

Avui dissabte 8 de febrer s'han disputat a la Torre de l'Espanyol-Ribera d'Ebre- les dues primeres rondes del Campionat de Catalunya d'Edats a les Terres de l'Ebre i de la Lliga Territorial d'Escacs de les Terres de l'Ebre. El primer campionat l'organitza la Federació Catalana d'Escacs, mentre que la Lliga Territorial està organitzada pels Consells Esportius de les Terres de l'Ebre.

Les dues primeres rondes d'avui han estat un èxit per als jugadors del C.E. Tortosa.

En el Campionat de Catalunya d'Edats participa Xavier Mompel Ferruz del C.E Tortosa i ha aconseguit guanyar les seves dues partides. L'última contra Marta Sierra del CE Amposta. Amb aquestes dues victòries Xavier Mompel es referma en la seva posició de líder en la categoría sub-10.

En la Lliga Territorial hi participen representant al C.E. Tortosa, en categoría cadet+juvenil: Cèsar Cervera,Aquib Chaudry, en categoria Aleví+infantil: Lluc Navarro Pedrós, Igor Valldepérez Villarroya, en categoria benjamí Miquel Albacar Caubet, Laia Fabregat Fabregat, Raul Flore,David Florin i en categoria prebenjamí: Gabriel Adell Sastre,Aran Navarro Pedrós,Abel Pons Sancho, Roc Abel Sancho, Izan Rojas Cáceres i Quim Vidal Estrada.



Recordem que el proper dissabte dia 15 de febrer, a Roquetes es jugaran les rondes 3 i 4.







 






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada