diumenge, 9 de febrer del 2020

Ronda 4 de la Lliga Catalana. Victories del Tortosa B i del Tortosa D.

Avui diumenge s'ha disputat la ronda 4 de la Lliga Catalana 2020 amb 26 jugadors representant el C.E. Tortosa repartits en quatre equips.


A les 9;30h del matí al Centre Cívic de Ferreries l'equip del Tortosa B amb els jugadors Ricard Rodríguez, Ramón Roda Joaquín Segura, Willy Moser, Sergio Benavente i Cesar Cervera ha guanyat a l'equip de L'Ampolla per 4,5 a 1,5.

El Tortosa C  amb l'equip format per Manolo Rodríguez,Carlos Castells, Xavi Galindo, Lluc Navarro, Raul Flore i Pau Navarro ha perdut davant l'Amposta B per 0,5-5,5. 

A Masdenverge s'han desplaçat els equips del Tortosa A i D amb sort desigual. L'equip del Tortosa A format per Michel Accensi, Lluís Pamies, Pere Colomer, José María Colomer, Abraham Pla, Vicent Ferrer, J. Lluis Giménez, Eduard Rel, Martí Poy i Xavier Mompel ha perdut per la mínima. L'equip del Tortosa D format per Jordi Vidal, Quim Vidal, Abel Pons i Roc Pons ha guanyat per 1-3 al Masdenverge C.

  La propera setmana el Tortosa A rebrà al Tarragona B. El Tortosa B visitarà al líder de la categoría, l'Amposta B, mentre que el Tortosa C visita a l'equip del Ruy López B. I el Tortosa D rebrà a l'Amposta E.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada