dissabte, 15 de febrer del 2020

Èxit dels jugadors del C.E. Tortosa. Crònica del Campionat de Catalunya d'Edats d'#escacs a Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació i de la Lliga Territorial d'escacs de les Terres de l'Ebre.

Avui dissabte 15 de febrer s'han disputat a Roquetes la tercera i quarta ronda del Campionat de Catalunya d'Edats a les Terres de l'Ebre i de la Lliga Territorial d'Escacs de les Terres de l'Ebre. El primer campionat l'organitza la Federació Catalana d'Escacs, mentre que la Lliga Territorial està organitzada pels Consells Esportius de les Terres de l'Ebre.

Avui ha estat un nou èxit per als jugadors i jugadores del C.E. Tortosa.

En el Campionat de Catalunya d'Edats participa Xavier Mompel Ferruz del C.E Tortosa i ha aconseguit guanyar les seves dues

partides. L'última contra Alejandro Sánchez Vacova del CE Amposta. Amb aquestes dues victòries Xavier Mompel es referma en la seva posició de líder en solitari en la categoría sub-10.

En la Lliga Territorial hi participen representant al C.E. Tortosa, en categoría cadet+juvenil: Cèsar Cervera,Aquib Chaudry. César va líder provissional.

En categoria Aleví+infantil: Igor Valldepérez Villarroya i

Lluc Navarro Pedrós estan empatats al segon lloc amb 3 punts.

En categoria benjamí Miquel Albacar Caubet i Laia Fabregat Fabregat estan empatats amb 3,5 punts en la primera posició. Mentre que Raul Flore i David Florin amb 2 punts estan empatats en cinquena posició.

En categoria prebenjamí:

Abel Pons Sancho va líder en solitari amb 4 punts, mentre que Roc Abel Sancho va en segon lloc amb 3 punts.

Izan Rojas Cáceres és nové i té 1,5 punts.

Quim Vidal Estrada,Gabriel Adell Sastre i Aran Navarro Pedrós estan empatats amb 1 punt.