diumenge, 17 de febrer del 2019

Ronda 5 de la Lliga Catalana 2019.



Tortosa A guanya en el seu desplaçament a la Rapita per 7 a 3. 

L'equip A del C.E. Tortosa estava format per Michel Accensi, Pere Colomer, Abraham Pla, Lluís Pamies,Vicent Ferrer, Eduard Rel, Bartomeu Barbera, J. Lluis Giménez, Martí Poy i Josep Ricard Rodríguez.

El resultat final ha estat La Rapita 3- Tortosa A 7.

Amb aquest resultat el Tortosa A segueix al capdamunt de la classificació empatat amb el Sta. Coloma a 4 punts. 

La propera setmana el Tortosa A rebrà a l'Escacs Reus.

 

 

El Tortosa B s'ha desplaçat a Gandesa per enfrontar-se amb el Gandesana B. L'equip del Tortosa B estava format per Ramón Roda, Xavier Mompel Ferruz, Francesc Xavier Galindo Gomez, Javier Mompel Quesada.

El resultat final ha estat de Gandesana B 2,5- Tortosa B 1,5. 

Volem destacar la nova victòria del jove Xavier Mompel de 8 anys que defensava el segon tauler de l'equip. És el jugador "Pichichi"del club escacs Tortosa, juntament amb César Cervera i com ell, ja acumula 5 punts en les 5 partides que ha jugat a la Lliga Catalana amb un espectacular ascens 100 punts d'ELO.

Amb aquest resultat el Tortosa B es classifica primer per al play off d'ascens. I la propera setmana jugarà contra el 4t classificat.






El Tortosa C ha jugat a casa davant el Riu Sènia B. L'equip del Tortosa C estava format per Sergio Benavente, Cèsar Cervera, Manolo Rodríguez i Pol Rel. 

El resultat final ha estat de Tortosa C 3 - Riu Sènia B 1.

Volem destacar la nova victòria del jove Cèsar Cervera jugant al tauler número 1. Amb aquesta victòria es posa "Pichichi" del club amb 5 punts de 5 possibles. 

Amb aquest resultat el Tortosa C es classifica per al play off d'ascens com a 4t classificat. I jugarà a casa amb el Tortosa B.

D'aquesta manera el proper diumenge, 24 de gener, els tres equips del Tortosa tornen a jugar a casa, com ja van fer en la ronda 1 de la Lliga Catalana 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada