dissabte, 9 de febrer del 2019

Èxit dels jugadors del C.E. Tortosa. Crònica del Campionat de Catalunya d'Edats d'#escacs a Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació i de la Lliga Territorial d'escacs de les Terres de l'Ebre.

Avui dissabte 9 de febrer s'han disputat a Gandesa -Terra Alta- les dues primeres rondes del Campionat de Catalunya d'Edats a les Terres de l'Ebre i de la Lliga Territorial d'Escacs de les Terres de l'Ebre. El primer campionat l'organitza la Federació Catalana d'Escacs, mentre que la Lliga Territorial està organitzada pels Consells Esportius de les Terres de l'Ebre.

Les dues primeres rondes d'avui han estat un èxit per als jugadors del C.E. Tortosa.

En el Campionat de Catalunya d'Edats participa Xavier Mompel Ferruz del C.E Tortosa i ha aconseguit guanyar les seves dues partides. L'última contra la número 1 del rànquing inicial Elsa Zafra del C.E. Ruy López de Vinaròs. Xavier Mompel es situa en les primeres posicions en la categoría sub-10.

En la Lliga Territorial, Cèsar Cervera i Erik Calaf del C.E. Tortosa han guanyat les dues partides que han disputat i es posen líders en la categoría cadet i infantil, respectivament.

Mentre, en la categoria benjamí, destaca Ian Tomas que ha fet 1,5 punts de 2 possibles.

Igor Valldepérez, Aquib Chaudry i Laia Fabregat, jugadors no federats del C.E. Tortosa, han aconseguit guanyar una partida cadascú. Tots ells es troben en bona posició per aconseguir bon resultat la propera setmana que es jugarà a casa.

Recordem que el proper dissabte dia 16 de febrer, a partir de les 10h, es jugaran al Centre Cívic de Ferreries les rondes 3 i 4.



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada