diumenge, 10 de febrer del 2019

Ronda 4 de la Lliga Catalana. Tortosa A cau per la mínima i victòries del Tortosa B i C

El diumenge 10 de febrer al matí s'ha disputat la quarta ronda de la Lliga Catalana 2019.

Fins a Tortosa s'ha desplaçat l'equip del Santa Coloma de Queralt, per jugar l'encontre en categoría preferent entre el Tortosa A-Santa Coloma de Queralt.

L'equip A del C.E. Tortosa estava format per Michel Accensi, Pere Colomer, Abraham Pla, Lluís Pamies,Vicent Ferrer, Eduard Rel, J. Lluis Giménez, Martí Poy, Josep Ricard Rodríguez i Ramón Roda.

El resultat final ha estat Tortosa A 4,5- Santa Coloma de Queralt 5,5. Derrota per la mínima que fa baixar al Tortosa A a la segona posició, darrere del Santa Coloma de Queralt, i empatat a punts amb l'Escacs Reus.

 

El Tortosa B ha jugat a casa amb l'Amposta D. L'equip B del C.E. Tortosa estava format per Willy Moser, Xavier Mompel, Eduard Rel i Bruna Rel. El resultat ha estat victòria per al Tortosa B per 2,5 a 1,5. La qual cosa permet al Tortosa B que segueixi líder en solitari del seu grup de Tercera categoría a Tarragona.

El Tortosa C s'ha desplaçat per jugar a casa del Amposta E. L'equip C del C.E. Tortosa estava format per Josep Rivadavia,Cesar Cervera, Sergio Benavente i Manolo Rodríguez. El resultat ha estat 0-4 a favor del Tortosa. Amb aquest resultat el Tortosa C puja fins a la quarta posició.

El proper diumenge dia 17 de febrer el Tortosa A es desplaça fins per jugar amb La Ràpita, mentre que el Tortosa B es desplaça per jugar amb la Gandesana B. El Tortosa C rebra a casa al Riu Sènia de Benicarló.















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada