dissabte, 5 de setembre del 2015

Campionat de ràpides de Festes Verge de la Cinta 2015.

Imatge del guanyador del torneig al centre amb el president del club d'escacs Tortosa (Abraham Pla)a la seva dreta i el representant de la Federació catalana d'escacs a les Terres de l'Ebre (Ferran Torta) a la seva esquerra 
Gran èxit de participació en el tradicional campionat d'escacs de partides ràpides de les Festes Verge de la Cinta 2015.
El campionat organitzat pel Club d'escacs Tortosa compta amb el suport i patrocini de l'Ajuntament de Tortosa, s'ha celebrat al Centre Cívic de Ferreries.
El torneig s'ha disputat pel sistema suís a 8 rondes en la modalitat de 5 minuts i 2 segons d'increment per jugada per a cada jugador. Imatge del segon classificat
El torneig començava a les 16:30 hores però mig hora abans ja havien nombrosos jugadors i aficionats que esperaven l'inici del torneig. Enguany s'ha batut un rècord de participació amb més de 40 jugadors.
Al llarg de la tarde nombrosos aficionats als escacs s'han apropat per veure com es disputaven les partides que jugades al ritme de llampec oferien un veritable espectacle als espectadors.

Imatge del tercer classificat 

El guanyador del torneig ha estat Francisco Javier García Jimenez que ha quedat invicte al llarg de les vuit rondes i només ha fet unes taules amb el segon classificat. Per tant ha aconseguit 7,5 punts d'un màxim de 8 possibles. Francisco Javier García Jimenez té el títol de Mestre FIDE, i té 2389 d'ELO català i és del Club d'escacs Martorell (Barcelona).
En segona posició amb 6,5 punts ha estat Adrià Martorell (Mestre català) de 2306 d'ELO i del Club d'escacs de Parets del Valles (Barcelona).
En tercer lloc amb 6 punts ha estat Josep García de 2060 d'ELO i del Club d'escacs Peó Vuit (Roquetes).
El millor jugador sub16 ha estat el jugador del Club d'escacs Amposta, Xavier Alloy que ja té 1857 d'ELO, amb 5,5 punts ha quedat en una molt meritòria setena posició.
El millor jugador del club d'escacs Tortosa ha estat el veterà jugador Salvador Roig que ha aconseguit 5 punts.

Reportatge fotogràfic en aquest enllaç

Classificació final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada