dijous, 8 de juny del 2023

Gran èxit de la representació del Club Escacs Tortosa en la Final Nacional de Catalunya dels Jocs Esportius.

Els representants del Club Escacs Tortosa amb Alexander Sánchez a l'esquerra, Pau Navarro al mig i a la dreta Martí Sabaté

Les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya són l’esdeveniment esportiu en edat escolar més important del país. A mesura que s’acosta el final del curs i coincidint amb els caps de setmana del mes de juny, se celebren les Finals Nacionals, que són el tancament de totes les lligues i categories dels esports d’equip i individuals.

Crònica de la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d'Escacs

Les Cabanyes, situat a l'Alt Penedès, van ser l'escenari de la gran final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d'Escacs el dissabte 10 de juny. Aquest esdeveniment va reunir als millors jugadors escolars del territori, i a tres representants del Club d'Escacs Tortosa que es van classificar prèviament per accedir a la Final. Els representats del Club Escacs Tortosa van brillar amb una actuació excepcional, aconseguint resultats notables en diverses categories.

 Campió de Catalunya

En la categoria Benjamí, Martí Sabaté Carles, representant del Club Escacs Tortosa, va fer història proclamant-se campió de Catalunya en categoría Benjamí. Amb un joc brillant i una gran capacitat estratègica, Martí va dominar les seves partides amb autoritat. La seva determinació i precisió al taulell el van portar a guanyar les rondes decisives, aconseguint el títol de campió amb un rendiment impecable

En la categoria Juvenil, Alexander Sánchez, també membre del Club Escacs Tortosa, va deixar la seva empremta, aconseguint un merescut lloc al podi. Alexander va lluitar intensament contra els seus rivals més forts i encara que en algunes partides estava millor en el joc el temps del rellotge li va anar en contra.

Per la seva banda, Pau Navarro, jugador del Club Escacs Tortosa, va mostrar un gran talent en una categoria amb molta rivalitat i on hi havia més competència de jugadors la gran majoría federats d'altres clubs. Pau va enfrontar-se a oponents d'alt nivell Malgrat la gran competència, va aconseguir una destacada sisena posició, demostrant la seva prometedora trajectòria en l'àmbit dels escacs.

Aquestes notables actuacions dels representants del Club Escacs Tortosa en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya d'Escacs reflecteixen la dedicació i el treball dur realitzat al llarg de l'any per aquests joves jugadors. Martí Sabaté Carles, Alexander Sánchez i Pau Navarro i els seu entrenadors al club, com Abraham Pla, Rubén Morales, Pere i José Mª Colomer que els han deixat una empremta inoblidable per practicar els escacs amb èxit.

Felicitar als tres jugadors per les seves excel·lents actuacions i per representar de manera exemplar el Club Escacs Tortosa i en especial a Marc Sabaté que s'ha estrenat actuant com a delegat dels jugadors del Club Escacs Tortosa en aquesta important competició.






Primer ronda


Ronda 2

 
 
Ronda 3


Última ronda 



La representació del club Escacs Tortosa formada per:

Marc Sabaté com a delegat dels jugadors del Club Escacs Tortosa i els jugadors

Martí Sabaté en categoría Benjamí, 

Pau Navarro en categoría Aleví 

Alexander Sánchez en categoría juvenil.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada