dissabte, 17 de juny del 2023

Torneig de Festes de Ferreries 2023


Crònica del Torneig d'Escacs de Ràpides de les Festes de Ferreries

Ferreries, 17 de maig - Aquest dissabte, l'Associació de Veïns de Ferreries, amb la col·laboració del Club d'Escacs Tortosa, ha organitzat un emocionant Torneig d'Escacs de Ràpides en el marc de les festes del barri.

Han participat 21 jugadors. Desprès de 7 rondes que s'han jugat al ritme de 5m+3s, Xavier Mompel ha aconseguit imposar-se clarament guanyant totes les partides i s'ha proclamat com el gran campió d'aquest torneig. Mompel, amb una habilitat innegable i un domini magistral de les tàctiques escacsístiques, ha demostrat per què és considerat un dels millors jugadors de la comarca. La seva victòria ha estat aclamada per l'audiència, que l'ha aplaudit amb entusiasme.Xavier participarà la propera setmana amb la sel.lecció catalana sub14 al campionat d'Espanya per equips que es jugarà a Albacete.

Miguel Moya, ha tingut una actuació destacada, i ha aconseguit la segona posició, perdent només davant Xavier, demostrant una gran precisió en les seves jugades i un esperit competitiu implacable. El veterà jugador del club escacs Tortosa, Manolo Rodríguez s'ha proclamant  tercer classificat, amb una excel·lent demostració de perseverança i destresa tàctica aconseguint 5 punts.

El torneig també ha reconegut els joves talents en les categories infantils:

Joel Falkner ha estat premiat com el millor sub-14.

Pau Navarro ha estat el millor sub-12.

Aran Navarro ha estat el  millor sub-10.

I han obtingut medalles tots els jugadors infantils. 

Amb aquest torneig finalitzen les classes al club d'escacs Tortosa, tornarem al setembre.

Mentre en aquests mesos de descans, us animem a participar en els tornejos d'aquest estiu.

Moltes gràcies a tots els participants i a l'AAVV de Ferreries.














































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada