dissabte, 29 d’abril del 2023

Ronda 1. Obert Terres del Sud.

Avui es disputa a Amposta la primera ronda de l'Obert Terres del Sud, es tracta d'una de les competicions d'escacs més importants de les Terres de l'Ebre. En l'edició de 2023 hi ha 62 inscrits, dels quals 19 són del Club Escacs Tortosa, essent el segon club amb més representació.

La ronda 1 es disputa en el Casal Cívic de Gent Gran, ubicat al carrer Sebastià Juan Arbó, 159 d'Amposta. Allí es jugarà en un ambient d'emoció i d'alta concentració. 

Els jugadors del Club d'Escacs Tortosa demostraran el seu nivell de joc davant els millors jugadors d'altres clubs de les Terres de l'Ebre i de segur que aconseguiran uns resultats molt satisfactoris.

Destaca especialment el debút de Genis Forcada Marín i de William Vallejo Barberà, últimes fitxes federatives del club, i què per a ells serà la primera competició oficial. 

Cinc jugadors del club en els cinc primers taules en la primera ronda. Víctor Mata, Genís Forcada, William Vallejo, Abraham Pla i Guillem Mata hi seràn per aquest ordre en els primers taulers de la ronda 1.

Esperem que sigui una molt bona experiència per a tots els jugadors del club.

L'alta participació de jugadors del Club d'Escacs Tortosa demostra un gran potencial i les ganes de competir que hi ha, cosa que suposa gran esforç i dedicació. 

La participació rècord de jugadors del Tortosa augura un gran futur per a aquesta entitat esportiva, que enguany compleix el seu 50è aniversair i confirma el seu compromís amb el foment de l'escacs i la promoció del talent local.

Per poder seguir els resultats de la ronda 1. en aquest enllaç.

Fotos de la ronda 1.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada