dissabte, 29 d’abril del 2023

El Club Escacs Tortosa a ExpoEbre 2023

Enguany el club Escacs Tortosa tindrà un espai a la Fira d'Expoebre 2023. 

El Club Escacs Tortosa torna a participar en la Fira d'ExpoEbre, la més important de la ciutat. Els membres del club han assistit a l'esdeveniment per conèixer les últimes novetats i establir contactes amb altres entitats i empreses.

Al llarg dels quatre díes de la fira, els visitants podran conèixer l'stand del Club d'Escacs Tortosa, en horari de matí i tarda, on podran gaudir dels escacs.

El president del club, Vicent Ferrer, ha manifestat la seva satisfacció per la visita a la fira: "Ha estat una experiència molt positiva per al club. A més, ha estat una gran oportunitat per promocionar l'escacs i fomentar la seva pràctica entre els més joves".

El Club d'Escacs Tortosa és una entitat esportiva fundada el 1973 que enguany cel.lebra el seu 50è aniversari com a entitat. Compta amb una gran quantitat de socis i ofereix activitats per a tots els nivells. Amb la presència a aquesta Fira, el club demostra una vegada més el seu compromís amb la promoció de l'escacs i la seva voluntat de continuar creixent en aquest àmbit.

 

Des del Club us convidem a visitar-nos i fer alguna partida.


 Com a novetat de l'edició 2023 es farà un campionat de partides ràpides el dilluns día 1 de maig de 11-13:30h.

Ens plau anunciar que el torneig ha arribat al seu límit de participació i s'ha completat ràpidament amb èxit. Volem agrair a tots els jugadors i jugadores que han mostrat el seu interès en participar en aquest esdeveniment esportiu.

El torneig promet ser una gran oportunitat per als jugadors de demostrar les seves habilitats i competir al més alt nivell. Esperem que tots els participants gaudeixin d'una experiència única i emocionant.

Per als jugadors i jugadores que no han aconseguit una plaça en aquesta ocasió, us convidem a estar atents als nostres propers esdeveniments i tornejos com el que es farà el proper 17 de juny amb motiu de les Festes de Ferreries. Agraïm la vostra participació i esperem veure-us ben aviat.

No obstant, si hi hagués places disponibles per alguna baixa d'última hora, es podrà procedir a la inscripció abans de l'inici del torneig. Així doncs, si esteu molt interessats en participar, us recomanem que us presenteu abans de l'inici del mateix per a comprovar si hi ha alguna vacant disponible.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i entusiasme en aquesta primera edició del torneig ExpoEbre.

Programa d'actes.

Horaris per venir amb tren a ExpoEbre.

Programa d'actuacions musicals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada