dimarts, 6 de novembre del 2018

World Cadet Championship 2018.

Els Campionats del món cadets es celebren per als grups d'edat U8, U10 i U12, Noies i Obert. Un nombre rècord de 851 participants de 86 federacions estatals, participen en aquests Campionats. Hi ha 542 jugadors a la secció oberta i 309 jugadors a la secció de noies.

Els Campionats Mundials d'Escacs Cadets 2018 es van iniciar a Santiago de Compostel·la, Espanya

La primera ronda del Campionat Mundial d'Escacs en categoría cadet va començar ahir diumenge, amb el primer moviment simbòlic, realitzat per la directora esportiva de Galícia, la senyora Martiño Noriega, l'alcalde de Santiago de Compostel·la, el Sr. Martiño Noriega Sánchez i el director esportiu de Galícia, Marta Miguez, de la federació espanyola d'escacs, Javier Ochoa president de la FEDA, membres de la Junta Executiva de la FIDE, Ozgur Solakoglu i Sainbayar Tserendorj, ahir 4 d'octubre.
La reunió tècnica es va celebrar el 3 de novembre a la Ciutat de Cultura. El Cap d'Arbitratge del Campionat Mundial de Cadets Takis Nikolopoulos va cridar l'atenció dels jugadors amb algunes regulacions del torneig, mesures anti-trampa i els va recordar sobre el calendari del torneig. De fet les retransmissions en directe tindràn un retard de 30 minuts. 

També estava present Almog Burstein, CSIT Chess TC Chairman que fa poc va estar a Tortosa i va visitar el nostre club per organitzar el World Sports Games 2019

El torneig es jugarà amb el sistema suís amb 11 rondes. La velocitat de joc serà d'acord amb les regles de la FIDE: 90 minuts per als primers 40 moviments seguits de 30 minuts per a la resta del joc amb una suma de 30 segons per moviment a partir del moviment 1. El temps predeterminat és de 30 minuts.

Les tres millors federacions, per la classificació de medalles aconseguides en totes les categories, rebran un trofeu. Per al primer lloc es tindrà en compte el nombre de medalles d'or, si hi ha un empat, el nombre de medalles de plata, si encara hi ha un empat, el nombre de medalles de bronze. Si finalment, això encara és igual, llavors es prenen els punts totals dels medalistes per a un desempat.

Els tres primers llocs de cada torneig rebran copes i medalles. Llocs 4 a 6 amb medalles.
Tots els jugadors rebran certificats de participació.

De Tortosa hi ha dos jugadors. 

Xavier Mompel del Club Escacs Tortos que jugarà el mundial sub 8.

   



I Gerard Año del Club Peó Vuit que jugarà en la categoria sub 12.


 Molta sort!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada