divendres, 27 de juliol del 2018

Destacada actuació dels jugadors del C.E. Tortosa al torneig de ràpides de la Ràpita.

El dijous 26 de juliol es va disputar a la Ràpita la XV edició del torneig de ràpides en el marc de les seves festes patronals que es cel·lebren aquests dies.

Van participar 80 jugadors vinguts des de l'Aragó, País Valencià i Catalunya. Es van jugar 7 rondes al ritme de 5 minuts+3 segons. Aquest torneig forma part del circuit de partides ràpides de les Terres de l'Ebre.

Una nutrida representació de jugadors del C.E. Tortosa va participar. Manolo Rodríguez, Miquel Lopez, Ramón Roda, Àngel Tafalla, Joan Calaf, Erik Lluria, Xavier Mompel i Vicent Ferrer. 

Volem destacar el conjunt pels resultats obtinguts i en particular pels bons resultat del veterà Àngel Tafalla que va aconseguir l'oncena posició, amb 5 punts, juntament amb Vicent Ferrer 6è, del debut del nou fitxatge del C.E. Tortosa, Joan Calaf que va quedat 27è classificat a l'aconseguir 4 punts, i dels jugadors més joves, Erik Calaf que va quedar 38è i Xavier Mompel que va quedar 32è. Ells dos juntament amb altres joves han assistit a les classes del C.E. Tortosa. Amb el poc temps que porten practicant aquest esport, brillen allà on van. 

També volem remarcar la presència entre els espectadors de dos figures històriques del Club d'escacs Tortosa, Pere Colomer expresident del Club i que enguany ha estat treballat amb la cantera del club, acompanyat del seu germà Josep María, van donar suport i caliu als joves jugadors.

Xavier Mompel a més es va proclamar campio sub-8 del torneig.

Consultar detalls del torneig aqui.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada