divendres, 23 de maig del 2014

Presentació Open Internacional escacs Amposta - memorial José Balagué

Benvolguts,

Us adreço aquest correu per comunicar-vos que a finals del juliol organitzem un obert d'escacs, el Open Internacional escacs Amposta -  memorial José Balagué.

Ens ha resultat una tasca molt feixuga de preparar i coordinar, i el canvi de normativa de la FIDE per a l'1 de juliol ens agafa de ple i ens ha obligat a ser més prudents del previst inicialment. Respecte a la idea original, de la que possiblement havíeu rebut alguna informació, hem rebaixat la dotació econòmica dels premis i hem hagut d'excloure la proposta de fer un open infantil sub-12. Això obstant, els pilars de l'Open es conserven intactes i esperem que siguin satisfactoris per a tots.

Un tema controvertit (degut al canvi de normativa de la FIDE) és el dels byes. Al ser un open per ELO FIDE, hi ha qui ens diu que poden ser de 1/2 punt i hi ha qui ens diu que no es poden donar punts. Ara per ara a les bases he escollit l'opció més desfavorable (no es dóna cap punt) i si finalment la consulta que hem fet a la FEDA és positiva, ho modificaríem gustosament.

Les bases i el formulari d'inscripció es poden consultar i realitzar a l'enllaç:


També es pot consultar els inscrits a la web de Chess Results.

Us adjunto el tríptic actualitzat (on potser es modifica quelcom en funció de la resposta sobre els byes) i el cartell de l'esdeveniment.


Esperem que sigui del vostre interès.


Una salutació cordial,


Ferran Torta Navarro
Club Escacs Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada