dimarts, 20 de maig del 2014

Gran actuació dels jugadors tortosins a l'Actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta"

El passat diumenge 18 de maig es va disputar l'Actiu d'escacs "Ciutat d'Amposta" el qual va contar amb la participació de diversos jugadors del Club d'escacs Tortosa.

Era un campionat vàlid per a ELO català, que es va disputar al ball de la Lira Ampostina, en el que es van aplegar 42 participants de tota la província, des d’Alcanar fins Calafell, per a jugar un total de 7 rondes. El torneig va discórrer puntual i amb partides molt igualades al ritme de 15 minuts amb increment de 5 segons/jugada.


El campió absolut del torneig va ser el MC Llàtzer Bru, jugador del Cerdanyola del Vallès però nascut a l’Ampolla, que va guanyar totes les partides que va jugar. La segona plaça va ser per a Francesc Fernández Muixí, del Reus Deportiu, que va assolir 6 punts.

Classificació final

Vicent Ferrer va assolir el 15é lloc en la classificació final, sent el millor jugador del tram d'ELO 1700-1799.


Seguint-lo a continuació, va quedar Pedro Torres, també amb 4 punts. Una mica més envall en la classificació va quedar Miguel Moya, que amb 3 punts, va ser el 31é classificat, i Josep Rivadavia, 33é.

Vicent Ferrer jugant contra Miguel Moya, sota l'atenta supervisió de Josep Rivadavia

Finalment, i completant la representació tortosina, Manolo Rodríguez va ser el 41é classificat, sent vencedor en el tram de jugadors veterans (majors de 60 anys).

Vicent Ferrer rebent el trofeu que l'acredita com a
millor jugador del tram ELO 1700-1799 de l'actiu

Manolo Rodrígez rebent el trofeu que l'acredita com
millor jugador veterà de l'actiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada