diumenge, 10 de desembre del 2023

Minicopa Tarragona. 4 equips del Tortosa participen



Diumenge emocionant a La Ràpita amb la participació de quatre equips del Club d'Escacs Tortosa a la MiniCopa de Tarragona. Una competició de partides ràpides per equips de jugadors.

Els nostres joves talents han participat amb tot el seu enginy i habilitat a cada partida, enfrontant-se a rivals de tota la província. L'atmosfera estava carregada de competitivitat i camaraderia, creant un ambient únic pels amants de l'escac.

 La representació del club escacs Tortosa estava formada pels jugadors, segons ordre de tauler:

Equip Tortosa A:

Mata Codorniu, Guillem

Farre Royo, Arnau

Navarro Pedros, Pau 

Navarro Pedros, Lluc

Equip Tortosa B

Edo Avila, Nil


Rojas Caceres, Izan

Navarro Pedros, Aran 

Sabate Carles, Marti 

Equip Tortosa C 

Fernandez Beneyto, Aiax 

Carbo Fernandez, Oliver 

Martí Fàbregues, Pau 

Equip Tortosa D

Perez Guillamet, Joram 

Monclus Albacar, Omar 

Ferrer Aspa, Axel 

Lleixa Juan, Lluis

El Tortosa A s'ha proclamat campió sub 14, mentre que els altres equips del Tortosa han tingut una meritòria actuació, amb jugadors novells que debutaven en una competició oficial.

També cal destacar que el guanyador de la Minicopa 2023 ha estat l'equip del Club Escacs Valls on ha brillat el tortosí Xavier Mompel. El seu equip ha obtingut 25,5 punts de 28 possibles.

Classificació https://chess-results.com/tnr838451.aspx?lan=9&art=0&rd=7



Des del Club d'Escacs Tortosa volem felicitar tots els participants per la seva dedicació i esforç. Agraiments als delegats Abraham Pla, Javier Mompel, Josep Navarro i David Edo, i als organitzadors per un esdeveniment impecable i esperem amb entusiasme futures competicions que ens permetin seguir creixent com a club. Enhorabona a tots i a seguir movent aquestes peces amb passió i determinació! ♟️🏆


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada