divendres, 23 d’octubre del 2020

Xavier Mompel convidat a jugar l'Open Internacional d'Escacs de La Nucia -Marina Baixa-

  Xavier Mompel Ferruz del CE Tortosa ha estat convidat a participar en l'Open Internacional d'Escacs de La Nucia que es cel.lebrarà el proper 31 d'octubre, competició en la qual prendran part grans mestres, mestres internacionals de primer nivell i els vigents campions d'Espanya 2020, David Antón i Sabrina Vega.


L'Open Internacional d'Escacs comptarà amb un màxim de 120 participants pel protocol COVID i està dotat amb 6.000 euros en premis econòmics.

L'esdeveniment serà retransmés a través dels taulers electrònics per l'empresa Chess24, per streaming, portal amb més de 200.000 subscriptors de tot el món.

Paral·lelament al torneig també se celebrarà una jornada de partides simultànies el 30 d'octubre, al Pavelló Municipal Camilo Cano, en la qual els dos campions d'Espanya jugaran contra 20 jugadors cadascun, esdeveniment al qual Xavier també ha estat convidat a participar.

Aquest Open Internacional està organitzat
per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament de La Nucia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada