dijous, 10 de setembre del 2020

Èxit dels jugadors del CE Tortosa en el Campionat de Catalunya d'edats sub 10

Del 5 al 10 de setembre es va celebrar a la població de Salou el Campionat de Catalunya per edats 2020. Aquest torneig estava inicialment previst disputar-lo per Setmana Santa a La Pineda com en les darreres edicions, però degut a la situació de confinament viscuda per la COVID-19 va quedar suspès, tot i que la Federació Catalana d’Escacs va organitzar un torneig alternatiu online a l'abril.

Finalment el torneig presencial s’ha pogut realitzar complint tots els protocols esportius perquè l’esdeveniment es pogués realitzar de forma segura per a tots els participants. Encara que les dates, tot just uns dies abans de l’inici de curs, no eren les més idònies i que la situació de la pandèmia és la que és, potser ha provocat que la participació fou menor que en anys anteriors, però malgrat tot, es pot afirmar que el torneig ha estat un èxit de participació amb la presència de 240 jugadors entre les categories sub8 i sub20, aquesta fusionada amb sub18.

Pel que fa als resultats de la representació dels dos jugadors del Club Escacs Tortosa que han participat han estat excel.lents.



Xavier Mompel es va mantenir líder en tot el campionat, en la última partida va perdre. De guanyar hauria estat Campió. Malgrat això Xavier va aconseguir un magnífic resultat amb 5,5 punts i Felix Antonio Ilinca que debutava en una competició oficial com a jugador federat, s'ha mostrat com un jugador revelació i que ens donarà molts èxits en el futur. Felix finalitza, desè amb 5 punts.

Enhorabona!!!



Galeria de fotografies Federació Catalana d’Escacs
Enllaç a chess-results
Crònica Final FCd’E
Informació Torneig FCd’E



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada