diumenge, 8 de març del 2020

Ronda 8 de la Lliga Catalana. El Tortosa A guanya i ja és líder en solitari en la categoría preferent. El Tortosa B i D acaben la Lliga tercers en la seva categoria.

Avui diumenge 8 de març s'ha disputat la ronda 8 de la Lliga Catalana 2020 amb 26 jugadors representant el C.E. Tortosa repartits en quatre equips.

A les 9;30h del matí l'equip del Tortosa A s'ha desplaçat a Vinaròs pel seu encontre davant el Ruy López A,  amb els jugadors Lluís Pamies, Pere Colomer, Abraham Pla, Vicent Ferrer, J.Lluis Giménez, Eduard Rel, Martí Poy , Joaquín Segura, César Cervara i Xavier Mompel. El Tortosa A  ha guanyat per 4 a 6. Amb aquesta victòria el Tortosa és líder provisional en solitari, amb mig punt d'avantatge respecte al Valls B i un punt d'avantatge davant el Cambrils tercer classificat provissional.

Cal destacar que el pitxixi de l'equip del Tortosa és el jove César Cervera amb un alt rendiment de 6 punts aconseguits de 7 possibles amb un increment d'ELO de prop de 70 punts.

I també cal destacar a Xavier Mompel que juga a categoría Preferent ha aconseguit una nova victòria i ja acumula un ascens d'ELO de més de 150 punts.

El Tortosa A depén d'ell mateix per assegurar l'ascens a segona divisió nacional, a falta de només dos encontres. Diumenge vinent el Tortosa A rebrà a l'Escacs Reus.

El Tortosa B jugava al Centre Cívic de Ferreries amb l'equip format per Ricard Rodríguez, José Rivadavia, Willy Moser, Manolo Rodríguez, Jordi Vidal i Pol Rel. El Tortosa B ha guanyat al Ruy López B i ha acabat tercer classificat de segona divisió.
El Tortosa C jugava a Amposta davant l'Amposta C, amb l'equip format per Sergio Benavente,  Carlos Castells, Francesc Xavier Galindo, Laia Fabregat, Abel Pons i Roc Pons.
El resultat final ha estat victòria de l'Amposta per 6-0. Amb aquest resultat l'equip del Tortosa C manté la categoria finalitzant sisé.
Finalment el Tortosa D rebía a casa a l'Amposta D, amb l'equip format per Lluc Navarro, Pau Navarro,Igor Valldepérez i Quim Vidal. El resutat final ha estat de 1/2 -3 1/2. El Tortosa D finalitza tercer en tercera categoria provincial.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada