diumenge, 26 de gener del 2020

Ronda 2 de la Lliga Catalana. Victòria del Tortosa A amb el Gandesa A per 3-7.

Avui diumenge s'ha disputat la ronda 2 de la Lliga Catalana 2020 amb 26 jugadors representant el C.E. Tortosa repartits en quatre equips.

El Tortosa A amb els jugadors Michel Accensi, Lluis Pamies,Pere Colomer, José M. Colomer, Abraham Pla,Vicent Ferrer, Bartomeu Barbera, J. Lluis Giménez, Martí Poy i Xavier Mompel ha guanyat a casa del Gandesa A amb un contundent 3-7. Cal destacar l'impressionant rendiment de Xavier Mompel que amb només 9 anys ja està jugant a categoría preferent. Avui ha guanyat la seva partida a l'igual que la setmana anterior. Felicitats!!

 A les 9;30h del matí al Centre Cívic de Ferreries, l'equip del Tortosa B format per J.Ricard Rodríguez, Ramón Roda, Salvador Roig, José Rivadavia, Willy Moser i Igor Valldepérez ha empatat amb el Gandesana B. I l'equip del Tortosa C format per Sergio Benavente, Manolo Rodríguez,Cesar Cervera, Carlos Castells, Francesc X. Galindo i Laia Fabregat ha perdut davant el Riu Sènia per un 2-4.

El Tortosa D format per Lluc Navarro, Pau Navarro, Abel Pons i Roc Pons ha perdut a casa de l'Amposta E per 4-0.

Aquesta setmana han debutat en la Lliga catalana els jugadors Carlos Castells, Lluc Navarro i Pau Navarro.

La propera setmana el Tortosa A rebrà al Torredembarra. El Tortosa B es desplaça a Benicarló per jugadr amb el Riu Sènia i el Tortosa C es desplaça a L'Ampolla.

El Tortosa D es desplaçarà fins a Amposta per enfrontar-se a l'Amposta D.

 Moltes gràcies a tots i en especial als que ens han visitat al Centre Cívic.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada