diumenge, 27 de gener del 2019

Ronda 2 de la Lliga Catalana. Victòria dels tres equips del C.E. Tortosa.

Avui diumenge s'ha disputat la ronda 2 de la Lliga Catalana amb 18 jugadors jugant pel C.E. Tortosa repartits en tres equips.
Al Centre Cívic de de Ferreríes l'equip A ha rebut al potent equip del Masdenverge A. L'equip A del C.E. Tortosa estava format per Michel Accensi, Pere Colomer, Abraham Pla, Lluís Pamies,Vicent Ferrer, J. Lluis Giménez, Martí Poy, Ramón Roda i Josep Rivadavia. Quan només quedava una partida el marcador estava empatat a 4,5, i la partida decissiva l'ha guanyat Martí Poy deixant l'encontre amb victòria per la mínima amb un ajustat 5,5- 4,5. S'han fet 5 taules, dues victòries del Masdenverge front a les 3 victòries del Tortosa que ha decantat el matx.
Desprès de dues rondes i de forma provisional el Tortosa A es segon classificat, empatat amb l'equip del Santa Coloma de Queralt.
El Tortosa B s'ha desplaçat a Benicarló per jugar davant al Riu Sènia B. L'equip del Tortosa B estava format per Willy Moser, Manolo Rodríguez, Xavier Mompel Quesada, Xavier Mompel Ferruz. El Tortosa B ha guanyat per un 1-3.
D'aquesta manera queda com a primer classificat provissional.
El Tortosa C jugava a casa, al Centre Cívic de Ferreries i l'equip estava format per Cèsar Cervera, Sergio Benavente, Pol Rel i Bruna Rel i ha guanyat a l'Amposta D per un 3-1.El Tortosa C es classifica de forma provissional en quarta posició.
La propera setmana el Tortosa A es desplaça a Torredembarraa. El Tortosa B juga a casa. I el Tortosa C es desplaça a Gandesa.
Moltes gràcies a tots i a totes, i en especial als/les que ens heu visitat al Centre Cívic.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada