dissabte, 9 de juny del 2018

Xavier Mompel Ferruz campió a la Supercopa Diputació de Castelló.

Excel·lent temperatura al centre cultural La Bohemia de Castelló on avui, dissabte, s'ha disputat l'últim torneig d'escacs del circuit Supercopa Diputació de Castelló. Aquest circuit està format per cinc tornejos que s'han jugat a Alcossebre, Orpesa, Benicàssim, Betxí i Castelló. Han participat nens i joves menors de 16 anys. En cada torneig els jugadors disputen sis rondes de 7 minuts per jugador amb un increment de tres segons per jugada.

Al llarg del circuit s'han desenvolupat partides d'un gran nivell escaquístic. Totes, sempre en un clima de cordialitat, amistat, esportivitat ...
El vencedor del torneig i del circuit en la categoria Sub-8 ha estat la jove promesa dels escacs, Xavier Mompel Ferruz, de només 7 anys, que ha aconseguit 4 punts de 6 possibles. En tots els cinc tornejos ha destacat com a jugador revelació.

Enguany, Xavier ha assistit a les classes que organitza el C.E. Tortosa.
La pràctica esportiva dels escacs està plena de valors, i és molt positiva per als joves, i més per als que estan en un procés de creixement i de formació integral de la seva persona.

Veure el torneig de Betxí

Veure el torneig de Benicàssim

Veure el torneig d'Orpesa.

Veure el torneig d'Alcossebre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada