diumenge, 18 de març del 2018

TORNEO JAQUE - FALLA "ELS CREMATS" I CLUB AJEDREZ BENICARLÓ



El dissabte 17 de març ha tingut lloc el Torneig Jaque a la Falla "Els Cremats", gràcies a la col·laboració entre l'esmentada falla i el Club Ajedrez Benicarló, amb un total de 38 participants. 
Després d'un total de 7 rondes, la finalització de la classificació va ser la següent: 
En la categoria Categoria Absoluta els trofeus lliurats van ser:
 Primer classificat Vicent Ferrer amb 6,5 punts.
 2º Classificat Jorge Gutiérrez "Chapu" amb 5,5 punts. 
3er Classificat Enoc Altabás amb 5 punts.
 Millor Jugador Absolut Falla "Els Cremats" Guillermo Redorat amb 3,5 punts.
 Cal destacar que els següents 5 llocs de la classificació, després d'Enoc Altabás, van ser ocupats per Daniel Domínguez, Vicent Villarroya, Ximo Vives, Miguel Leal i Sonia Reinaldos també amb 5 punts, però el millor desempat Bucholz, fa que Enoc Altabás sigui el tercer. Enoc només ha perdut davant dels dos primers classificats del torneig.En les categories infantils els trofeus lliurats van ser:1er Sub-16 Óscar González amb 4 punts.2º Sub-16 Pau Camarillas amb 4 punts.3º Sub-16 David Teply amb 4 punts.Millor Jugadora Infantil Falla "Els Cremats" Kristina Roca amb 3 punts.1er Sub-12 Joan de Gustín amb 4 punts2n Sub-12 Manuel Fernández amb 3,5 punts1ª Sub-10 Marc Calduch amb 3 punts2º Sub-10 Ángel Martín amb 3 punts
Ha estat un torneig especial perquè els petards i la alegria de les falles són acompanyats en tot moment als participants, acompanyants i aficionats que s'han acostat a gaudir del torneig. Tenint en compte les dates i que es tractava de la primera edició, el torneig ha tingut un èxit de participació.




L'anècdota del torneig la va protagonitzar el president de la Falla Els Cremats, Bartolomé Caldés, al jugar en la primera ronda contra el primer tauler, amb negres, al jugar ...g5 seguit de ....f6, la qual cosa va permetre al blanc fer-li mat en només 3 jugades, fent el conegut mate del loco. Bartolomé s'ho va prendre amb molt bon humor i esportivitat, tal i com es veu a la imatge.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada