dilluns, 13 de juny del 2016

III MEMORIAL JOSÉ MIGUEL AICART AL CLUB D'ESCACS BENICARLÓ

El dissabte 11 de juny es van disputar la cinquena i  sisena ronda de la tercera edició del torneig Memorial Aicart al Club d'Escacs Benicarló.
Vicent Villarroya ha estat el campió absolut de la Tercera Edició de Memorial Aicart amb 10,5 punts de 12 possibles. Vicent Ferrer ha estat segon classificat amb 9 punts i el tercer classificat Jorge Gutierrez amb 8 punts.

A la cinquena ronda "Yeyé" Martínez no va acudir al torneig ja que va coincidir amb el Social de Vinaròs per la qual cosa, el primer classificat, Vicent Villarroya aconseguí dos punts sense jugar.En el segon tauler Vicent Ferrer va vèncer en les dues partides a Ernesto Albaral quedant a només mig punt del primer.En el tercer tauler Jorge Gutiérrez també guanyar les seves dues partides davant Ari Nogués, empatant en el segon lloc.
A la sisena ronda en el primer tauler Vicent Villarroya va vèncer a Jorge Gutiérrez "Chapu" les dues partides.
En el segon tauler va haver repartiment de punts entre Vicent Ferrer i Pedro García. A la primera partida Vicent va perdre per temps. En una posició guanyadora amb dama d'avantatge a poque jugades de mat, mentre que la segona partida, Vicent va guanyar en poc temps.

La revelació del torneig va ser Omar Mantil amb 5,5 punts i va quedar Campió Sub-12.
categoria Absoluta
1er Classificat es Absolut Vicent Villarroya2n Classificat es Absolut Vicent Ferrer3r Classificat es Absolut Jorge Gutiérrez "Chapu"

categories InfantilsCampió Sub-16 David TeplySubcampió Sub-16 Oscar González
Ple benicarlando de Jugadors del Riu Sénia en categoria Sub-16
Campió Sub-12 Omar MantilSubcampió Sub-12 Xavi Martínez
Campió Sub-10 Manuel FernándezSubcampió Sub-10 Lucas Muñoz




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada