dijous, 17 de març del 2016

El Club d'Escacs Tortosa signa un conveni de col.laboració amb l'IES J. Bau.

El Club d'Escacs Tortosa i l'IES Joaquim Bau ha signat un conveni de col·laboració per fomentar la pràctica dels escacs entre els alumnes de l'Institut.
Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Català d'Esport a l'Escola de l’Institut. També hi col·laboren el Departament d'Ensenyament i la Delegació d'Esports. Entre els objectius d’aquesta iniciativa hi ha potenciar la pràctica de l’activitat dels escacs, i conciliar els estudis i la carrera esportiva d’alguns estudiants.
L’Institut Joaquim Bau de Tortosa també ha formalitzat amb altres cinc clubs i entitats esportives del municipi convenis de col·laboració per realitzar diverses activitats esportives, durant el curs escolar, amb els alumnes de secundària. A més del Club d'Escacs hi participen el Club de Rem, el Centre d'Esports Tortosa d'Handbol, el Club Natació, el Club Bàsquet Cantaires, la Unió Excursionista de Catalunya Tortosa i el Club Tennis Taula
L'objectiu és apropar els escacs als alumnes i aconseguir que el màxim nombre de joves entre 12 i 18 anys puguin practicar aquest esport.
L’Institut pretén ser un punt de trobada perquè el Club d'Escacs pugui donar a conèixer el seu esport. A partir d'aquest vincle esperem que surtin iniciatives com esdeveniments esportius, activitats, sortides, tallers, assessorament tècnic i, fins i tot, competicions d'escacs a nivell escolar.

2 comentaris:

  1. Molt bona iniciativa, que segur donarà bons resultats, tant als estudiants com als clubs esportius.

    ResponElimina
  2. Molt bona iniciativa, que segur donarà bons resultats, tant als estudiants com als clubs esportius.

    ResponElimina