dimecres, 12 de febrer del 2014

Classificacions provisionals de la Lliga Catalana - ronda 3

Aquest darrer cap de setmana es va disputar la tercera ronda del per equips, pel què aproximadament ens trobem a l'equador de la competició.

A continuació penjo les classificacions provisionals dels grups on hi ha equips de les Terres de l'Ebre:

El Peó Vuit junt amb la Gran Penya de Vilanova van líders del grup IV de Segona Divisió. El Masdenverge té un punt i el Vendrell i l'Escacs Reus es postulen com a candidats al descens. 


La Ràpita i el Vila-seca lideren amb autoritat el grup de Preferent de Tarragona. El Tortosa té dos punts i l'Alcanar un. L'Hospitalet encara no ha puntuat. 


A Primera Provincial lideren el grup el Salou i l'Ampolla. El Flix i el Masdenverge B tenen un punt, mentre que el Tarragona D no ha pogut guanyar cap matx encara.


Segona Provincial l'Amposta i el Peó Vuit B han guanyat tots els seus partits. Per darrera només el Salou B té dos punts (va perdre contra el Peó Vuit B) i hi ha molta igualtat. El Jesús Catalonia té un punt i el Masdenverge C encara no a pogut estrenar el marcador.


I finalment a Tercera Provincial el Peó Vuit C va líder amb 9 punts (en aquesta categoria es puntua amb les victòries i empats individuals i no per matx) seguit de prop pel Gandesana amb 8. Darrera van l'Amposta B, el Tortosa B i els dos filials de l'Alcanar.

A veure quines sorpreses ens deparen les pròximes rondes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada