dimecres, 22 de gener del 2014

Tornejos d'escacs a Vinaròs

Tornejos d'escacs a Vinaròs.

El CLUB ESCACS RUY LOPEZ VINAROS ja ho té tot preparat per als Tornejos d'escacs Social i de Promeses . .
Des del 25 de gener, al 15 de març es celebraran a Vinaròs dos campionats paral · lels . El campionat Social , i el Maestrat Promeses .
En el primer podran participar tots aquells jugadors que siguin socis d'algun club ( no cal que ho siguin del Club d'Escacs Ruy López de Vinaròs ) .
 En el segon , de caràcter infantil , podran participar tots els jugadors sub -8 , i tots els sub -12 que s'hagin iniciat recentment en els escacs , o no hagin participat en tornejos .
Del primer , cal dir que després de molts anys sense celebrar el campionat social a Vinaròs, enguany reprendrà amb una participació notable de jugadors , ja que a data d' avui gairebé 30 participants han decidit competir en tan interessant torneig . El format bastant obert del campionat ( on l'únic requisit és ser soci d'algun club d'escacs ) , està contribuint de manera notable a aquesta bona participació . De fet assistiran excel · lents jugadors d'Alcalá , Benicarló i resta de comarca . D'altra banda el torneig de promeses pretén mostrar els fruits d'una escola d'escacs que dia rere dia forja els nous valors dels escacs de la comarca . Aquest any com a novetat el torneig ve patrocinat per " vi Magnanimvs " . Totes les trobades seran al bar Classic Prisma ( Arxipreste Bono. 58 de Vinaros ) . S'iniciaran el proper dissabte dia 25 a les 16:00 hores i es prolongaran en els dissabtes successius fins al 15 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada