dissabte, 10 de juny del 2023

Última ronda del Obert Terres del Sud

 .Crònica de l'Obert Terres del Sud a Amposta: Èxit per al Club d'Escacs Tortosa

Aquest 10 de juny, Amposta va acollir la darrera ronda de l'Obert Terres del Sud, la competició d'escacs que ha congregat als millors jugadors de les Terres de l'Ebre. El Club d'Escacs Tortosa ha destacat en participació rècord aconseguint un seguit de resultats meritoris i destacables.

En aquesta última jornada, Abraham Pla ha estat el jugador més destacat, i malgrat la derrota d'avui ha obtingut un total de 4,5 punts i suma ELO. Pla ha demostrat el seu nivell de joc, en què ha guanyant la majoria de les seves partides i situant-se entre els primers classificats.

Seguint molt a prop els passos de Pla, altres jugadros del Club Escacs Tortosa com Josep Antoni Navarro, Lluc Navarro, Jordi Vidal, David Edo, Guillem Mata i Izan Rojas han aconseguit tots ells uns meritoris 4 punts. Cal destacar que Izan Rojas ha quedat tercer classificat en categoría sub 10, i que Jordi Vidal suma 23,2 punts d'ELO.

Aran Navarro, amb 3,5 punts, també ha destacat avui guanyant en aquesta darrera ronda. La seva tècnica i intuïció han estat claus, demostrant una vegada més la seva destresa en el món dels escacs.

Genis Forcada, Pau Navarro i Nil Edo han aconseguit cada un 3 punts, evidenciant un bon rendiment durant la competició.

Mentre que Víctor Mata, Joana París i Quim Vidal han aconseguit uns meritoris 2,5 punts.

Alexander Sánchez, Omar Monclús i Axel Ferrer han obtingut cadascun 2 punts.Cal assenyalar que Alexander no ha pogut jugar aquesta darrera ronda per estar jugant els jocs esportius escolars de Catalunya, mentre que Omar i Axel han aconeguit quedar tercer i quart respectivament en categoría sub 8 del torneig.

Finalment, William Vallejo i Martí Sabaté han aconseguit 1 punt cada un.Cal assenyalar que Martí Sabaté no ha pogut jugar aquesta darrera ronda per estar jugant la Final dels jocs esportius de Catalunya i en la qual s'ha proclamat campió en categoría Benjamí.

En resum, els representats del Club d'Escacs Tortosa ha obtingut uns bons  resultats en l'Obert Terres del Sud, prova de la seva força de joc.

Des del club, la més sincera enhorabona a tots i a totes!!

Consultar la classificació final.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada