dilluns, 1 de maig del 2023

Torneig ExpoEbre 2023

 

Avui, 1 de maig, s'ha celebrat un emocionant torneig d'escacs al Pavelló Firal de Remolins en la fira d'ExpoEbre amb la participació de 31 jugadors de diferents edats i nivells, socis i amics del club escacs Tortosa. 

Des de les 10:30h del matí, els jugadors han començat a arribar al Pavelló on es disputaria el torneig. Les taules i les peces estaven preparades i tot estava a punt per començar.

Després de les primeres rondes, els jugadors més experimentats van començar a destacar, però també hi havia joves promeses que no es van fer esperar per a destacar i donar la sorpresa davant jugadors més experimentats. 

Desprès de les primeres tres rondes, només quatre jugdors romanien invictes, Xavier Mompel, Vicent Ferrer, Lluis Pamies i Miguel Moya, i aquests van resultar ser les primeres quatre posicions finals del torneig, amb un joc molt precís i estratègic.

Al llarg del torneig, un nombrós públic que visitava la fira van veure moltes partides emocionants i un gran nivell d'escacs per part de tots els participants. Les taules van estar plenes d'energia i concentració, amb moviments mil·limètrics i decisions estratègiques que van mantenir als espectadors en tensió.

Finalment, després de 7 rondes disputades, Xavier Mompel va aconseguir la victòria amb una puntuació de 6,5 punts de 7 possibles. El segon lloc va ser per a Vicent Ferrer, amb 6 punts, i el tercer per a Lluis Pamies, amb 5,5 punts.


A més, el torneig va reconèixer als millors jugadors en les categories sub-14, sub-12, sub-10 i sub-8. Guillem Mata va ser el millor jugador sub-14, amb 3 punts, Pau Navarro va destacar en la categoria sub-12 amb 5 punts i en cinquena posició absoluta, Martí Sabaté va ser el millor jugador sub-10 amb 4,5 punts i nové classificat absolut, i Joram Pérez Guillamet va ser el millor sub-8 amb 3 punts.

El torneig va concloure amb una cerimònia de lliurament de premis emocionant, on es va reconèixer el talent i la perseverança de tots els jugadors amb una medalla del Club Escacs Tortosa. Els nombrós públic van marxar satisfets i amb ganes de tornar a veure aquestes joves promeses en acció.

Consultar la classificació final del torneig.

































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada