dilluns, 3 d’abril del 2023

Torneig ExpoEbre 2023.


 Lloc de joc al Pavelló cobert a l'entrada principal darrere de recepció.

Veure ubicació a google maps. 

Ens plau anunciar que el torneig ha arribat al seu límit de participació i s'ha completat amb èxit. Volem agrair a tots els jugadors i jugadores que han mostrat el seu interès en participar en aquest esdeveniment esportiu.

El torneig promet ser una gran oportunitat per als jugadors de demostrar les seves habilitats i competir al més alt nivell. Esperem que tots els participants gaudeixin d'una experiència única i emocionant.

Per als jugadors i jugadores que no han aconseguit una plaça en aquesta ocasió, us convidem a estar atents als nostres propers esdeveniments i tornejos. Agraïm la vostra participació i esperem veure-us ben aviat.

No obstant, si hi hagués places disponibles per alguna baixa d'última hora, es podrà procedir a la inscripció abans de l'inici del torneig. Així doncs, si esteu molt interessats en participar, us recomanem que us presenteu abans de l'inici del mateix per a comprovar si hi ha alguna vacant disponible.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i entusiasme en aquesta primera edició del torneig ExpoEbre.

 



Places limitades per l'espai disponible.

S'informa que les inscripcions per al torneig estan tancades. No obstant, si hi ha places disponibles, es podrà procedir a la inscripció abans de l'inici del torneig. Així doncs, si esteu interessats en participar, us recomanem que us presenteu abans de l'inici del mateix per a comprovar si hi ha lloc disponible.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada