dissabte, 25 de juliol del 2020

Xavier Mompel sisè en el Campionat d'Espanya sub 10

Avui dissabte, a Salobreña, Granada, ha finalitzat el Campionat d'Espanya sub10, on Xavier Mompel del C.E. Tortosa ha guanyat en la última ronda a Martina Lázaro de la Penya d'Escacs Casino Prado de Sitges(aquí es pot veure la partida), finalitzant sisè.

Ha estat la segona vegada que Xavier participa en un campionat d'Espanya i enguany ha millorat significativament. Aquest excel.lent resultat confirma la gran projecció i sobretot que està cridat a fer coses importants en el futur. Amb treball i moltes hores dedicades als escacs es poden aconseguir grans resultats.

El Campionat s'ha jugat al llarg de tota la setmana a 9 rondes i al final Xavier ha aconseguit un total de 6,5 punts d'un màxim de 9. Ha quedat 6è absolut entre els 70 participants.

Ahir al matí, en la ronda 7 es va enfrontar amb el jugador del Club Escacs Sitges Martí Marin Ripoll, al que va guanyar en una dura partida de més dues hores en la que Xavier sempre va tenir avantatge.Aqui es pot veure la partida.

Ahir a la tarda es va disputar la ronda 8, en la que Xavier amb negres va fer taules amb el jugador del Club Ajedrez Puerta Elvira de Granada, David Alonso Vargas. Aquí es pot veure la partida. 

Des del Club d'Escacs Tortosa felicitem als pares de Xavier pel seu esforç i carinyo. També agraïm el gran treball de Michel Accensi com a entrenador.

Xavier Mompel amb el GM Pepe Cuenca.



 
La delegació catalana i Pepe Cuenca

Foto de la piscina de l'Hotel Salobreña Suites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada