diumenge, 17 de març del 2019

Ronda 9 de la Lliga Catalana. Tortosa A perd davant el Tarragona B

Abans d'iniciar la novena ronda de la Lliga Catalana 2019 s'ha fet un minut de silenci en record de Àngel Tafalla Grau jugador del Club Escacs Tortosa. Agraïm publicament la proposta dels jugadors del Club d'Escacs de Tarragona, ja que tenien bon records a la seva persona i com a jugador. 

Aquesta setmana en el Club del Tarragona coincidíen l'equip A i l'equip B que jugàven a casa, i han oferit a tots els jugadors i acompanyants un refrigeri. Ha estat un magnífic detall del club del Tarragona, uns excel.lents amfitrions.

L'equip A del C.E. Tortosa estava format per Michel Accensi,  Pere Colomer, Abraham Pla,Vicent Ferrer, Eduard Rel, Josep Ricard Rodríguez, Ramón Roda, Jose Rivadavia, César Cervera i Xavier Mompel. 

Cal destacar el debut en categoria preferent de la Lliga Catalana de dos joves promeses del club, Cesar Cervera i Xavier Mompel.

El resultat final ha estat de Tarragona B- 6,5-Tortosa A 3,5.

El Tortosa A passa a la tercera posició en la categoria de preferent de Tarragona, i encara té opcions per pujar de categoría.


La propera setmana el Tortosa A visitarà el Vilaseca. I el Tortosa B es desplaçarà fins a Valls per jugar la final provincial de Tercera, ja que el Valls E ha guanyat al Cambrils D per 2,5 a 1,5. Es decidirà qui és el campió de Tercera categoría i té assegurat l'ascens.

   













 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada