dissabte, 16 de febrer del 2019

Èxit dels jugadors del C.E. Tortosa. Crònica del Campionat de Catalunya d'Edats d'#escacs a Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació i de la Lliga Territorial d'escacs de les Terres de l'Ebre.

Avui, dissabte 16 de febrer, s'han disputat al Centre Cívic de Ferreries les rondes 3 i 4 del Campionat de Catalunya d'Edats a les Terres de l'Ebre i de la Lliga Territorial d'Escacs de les Terres de l'Ebre. 

Feia més de 20 anys que no s'organitzava a Tortosa un esdeveniment d'aquest tipus, amb més de 100 participants.

Entre el nombrós públic i aficionats als escacs que s'han apropat per veure aquest esdeveniment, destaquem la visita de l'Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, de la representant territorial dels esports a les Terres de l'Ebre de la Generalitat de Catalunya, Cinta Espuny, del regidor Emili Lehmann, i del manager general dels World Sports Games 2019, Roger Pedret.

Les rondes 3 i 4 d'avui han estat un nou èxit per als joves jugadors del Club d'Escacs Tortosa.

En el Campionat de Catalunya d'Edats, organitzat per la Federació Catalana d'Escacs, participa Xavier Mompel Ferruz, del C.E Tortosa. Avui ha tornat a guanyar les seves dues partides. Amb aquestes victòries, Xavier Mompel es posa líder en solitari en la categoría sub 10. Veure resultats i classificació.

En la Lliga Territorial, en la categoria cadet, Cèsar Cervera del C.E Tortosa continua líder en solitari.  

En la categoría aleví, Erik Calaf del C.E. Tortosa destaca pels tres punts aconseguits, empatant amb el primer classificat.

Mentre, en la categoria benjamí, destaca Ian Tomas, que avui ha guanyat les seves partides i ja té 3,5 punts de 4 possibles, la qual cosa el situa com a  tercer classificat, empatat amb el segon.

 

En categoría prebenjamí, Laia Fabregat ha guanyat les seves partides i ja és tercera de la seva categoria amb 3 punts.

Gerard Bonet i Igor Valldepérez són també jugadors del C.E. Tortosa que participen amb molta il·lusió en aquest campionat.

Veure resultats i classificació.

Recordem que el proper dissabte dia 23 de febrer, a partir de les 9:30h, es jugaran a Amposta les rondes 5 i 6.


    










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada